Welkom in onze werkplaats

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto onderhoud bent u bij vwprojects aan het juiste adres. U zult ten alle tijden op de hoogte worden gehouden, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten. Of het nu gaat om olie verversen, nieuwe banden, een grote of kleine beurt. vwprojects staat voor u klaar.

Het belang van het juiste onderhoud:

Door regelmatig en het juiste onderhoud verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met achterstallig onderhoud of storingen kan serieuze en onveilige situaties met zich meebrengen. Vaak met onnodige dure reparaties tot gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto tijdig te laten controleren. Bijvoorbeeld oude oliën of het niet vervangen van de distributie ketting of riem. Een goed onderhouden auto gaat vele kilometers meer mee en bespaart op de lange termijn een hoop geld aan reparaties!

Een kleine of grote beurt? 

Met een grote beurt kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijke staat verkeert. Olie en filters worden vervangen. Overige vloeistoffen van worden gecontroleerd of ververst. Denk hierbij o.a. bijvoorbeeld aan de schakelbak olie of ruitenvloeistof. Als u de auto voor een APK brengt scheelt dit weer arbeidsduur en voor uw portemonnee. Uiteraard controleren wij alle aspecten voor uw auto ook bij een kleine beurt. U zult vooraf op de hoogte gehouden worden van de situatie en de kosten.

Waarom uw onderhoud bij vwprojects? 

Uiteraard zijn wij geëind op de VAG merken, Volkswagen, Seat, Audi en Skoda. Maar ook andere merken zijn welkom bij ons voor onderhoud of reparaties.  Een klein bedrijf bij u in de buurt, snel en juist overleg voelt wel zo fijn. U heeft contact met de monteurs zelf en zo kunnen wij u altijd juist te woord staan. Vakkundig personeel en de juiste apparatuur voor uw geliefde vervoer.

Aanpassingen & tuning: 

Wij krijgen enorm veel aanvragen voor aanpassingen en motor swaps. Het team van vwprojects is hier uitermate geschikt voor. Gezamenlijk word er dan vooraf besproken wat uw wensen zijn. Een project kost veel tijd en energie, wij begrijpen de passie voor uw voertuig en gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. 

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te kijken wat wij voor u kunnen doen.