VWPROJECTS – MEETINGS!

 

Meer informatie volgt. 

 

Datum: Voorjaar 2024
Tijd: 
Locatie: Koni fabriek
Entree: 

 
Standhouders / bedrijven kunnen zich aanmelden via mail: stefan@vwprojects.nl
📽 – Fotografen / moviemakers kunnen zich aanmelden via mail: stefan@vwprojects.nl
 
Reglement
————
VAG only:
✔Volkswagen
✔Audi
✔Skoda
✔Seat
✔Porsche
(En overige VAG)
 
🅿 – Parkeren voor deelnemers is alleen toegestaan op het daarvoor aangewezen gedeelte van het terrein.
Voor indoor: Het voertuig mag onder geen beding lekkages hebben. Materiële schades aan de vloer, door welke manier veroorzaakt dan ook worden verhaalt op de eigenaar. Stapvoets rijden, absoluut geen overlast in welke vorm dan ook.
🚾 – Toiletten zijn aanwezig, ga hier aub netjes mee om.
🚗 – Wil je niet dat je kenteken zichtbaar op de foto’s en/of filmpjes komt te staan, neem hier dan zelf de benodigde maatregelen voor zoals bijv. het plaatsen van showkentekenplaten.
🔊 – Harde muziek is niet toegestaan, in de nabije omgeving staan huizen.
❌ – Roekeloos en agressief rijgedrag tijdens deze meeting, zoals o.a. racen, burn-outs, slippartijen etc. wordt niet getolereerd.
🖐 – De organisatoren behouden zich het recht voor bezoekers cq. deelnemers van deze meeting te verwijderen, als zij zich niet aan deze regels houden.

De organisatoren van vwprojects meetings kunnen onder geen enkel beding aansprakelijk worden gesteld voor materiële, morele, fysische, en/of mentale schade veroorzaakt door één of meerdere bezoekers tegenover andere bezoekers of derden. Schade (inclusief diefstal) opgelopen tijdens deze meeting zijn volledig voor verantwoording en rekening van de desbetreffende persoon en kunnen onder geen beding aan de organisatoren worden toegerekend. De organisatoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Daar wij nog vele jaren onze meetings met succes willen houden, vragen wij jullie medewerking. Hou het netjes, gezellig en doe geen gekke dingen. Maak er een leuke dag uit van!
Wij staan te popelen om iedereen weer te zien genieten van elkaar en de auto’s.